mandag den 29. august 2011

Simple Sarah Bernhardt kager









En regnvåd mandag kom Sarah Bernhardt forbi og spredte syndig glæde. Selvom hun er en aldrende dame, kræver hun ikke megen postyr i et køkken. Hvis man slækker lidt på frøken Jensens foreskrifter og modificere en smule, that is...

Sarah Bernhardt kager:
ca. 40 stk.
- 1 pose makroner
- 2 1/2 dl god kakao
- 1 1/2 dl flormelis
- 3 1/2 dl piskefløde
- 200 g mørk chokolade til overtræk
- frysetørrede hindbær


Kakao, flormelis og piskefløde røres sammen til en lækker chokoladecreme. Makronerne toppes på den flade side med chokoladecremen og stilles på køl en 3-4 timer - alternativ i fryseren kortvarigt - til toppingen er helt fast.

Herefter smeltes chokoladen over vandbad og kagerne kan forsigtigt dyppes heri. Inden chokolade størkner - og det går hurtigt, hvis kagerne har været i fryseren - drysses de med frysetørrede hindbær.



Kagerne kan sagtens fryses ned. Optøningen klares på omtrent samme tid, som det tager at brygge en kande kaffe.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar